Kylppärin putket ja äänentoisto kerralla kuntoon!

Onko kylppäriremontti edessä? Tulevan kylppäriremontin äärellä saattaa todellinen hifi-harrastaja alkaa haaveilla äänentoistolaitteiden asentamisesta myös kylppäriin – eikä tämä olekaan hullumpi idea, sillä mikäpä olisikaan hulppeampaa kuin rentouttava kylpy tai pikainen, raikas suihku oman lempimusiikin tahdissa. Samalla voi itsekin vetää pienet aariat rentouttavissa tunnelmissa. Hemmottele siis itseäsi uudella, entistä rentouttavammalla kylppärillä, sillä olet sen ansainnut!

Rörfokus hoitaa kylppärin putket

Kylpyhuoneen remontin yhteydessä kannattaa ehdottomasti tutustua Rörfokus-nimiseen verkkokauppaan, sillä sen avulla hoituvat helposti kuntoon niin kylppärin putket kuin kalusteetkin! Kylppäriremontissa Rörfokus on luotettava kumppani! Erilaisten laadukkaiden kylpyhuonetuotteiden tilaaminen onnistuu nopeasti ja näppärästi Rörfokuksen kattavista valikoimista. On helppo huomata, että Rörfokus on alansa rautainen ammattilainen! On myös jopa hieman yllättävää huomata, kuinka pienillä valinnoilla voi saada kylppärissä aikaan yllättävän suuria muutoksia! Esimerkiksi näyttävä hana tuo kylpyhuoneeseen upeaa tunnelmaa ja leikittelemällä hanan tyylillä ja värillä voi samalla leikitellä koko huoneen tunnelmalla! Erilaisia hanoja on mukavaa ja vaivatonta etsiä Rörfokusin kattavista valikoimista vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Kylppärin äänentoisto kuntoon

Haaveillessasi kylppärin äänentoistolaitteista on hyvä tutustua vähintään äänitekniikan perusteisiin. Äänentoistoon liittyy nimittäin huikeita mahdollisuuksia, kunhan omaan kylppäriin vain valitsee sinne parhaiten sopivat laitteet. Kylppäriin voi asentaa esimerkiksi pienen radion tai bluetooth-äänentoiston. Saunan lauteet tarjoavat loistavan tilaisuuden esimerkiksi vedenkestävien kaiuttimien asentamiseen lauteiden alla olevaan tilaan. Kylpyhuoneen seinään voi upottaa esimerkiksi yksinkertaisen radiomoduulin, josta voi näppärästi valita millaisesta musiikista haluaa suihkun tai kylvyn aikana nauttia.

Ennen asennusta kannattaa ehdottomasti tutustua sähköasennusstandardeihin, jotta sähkölaitteiden asentaminen tapahtuisi turvallisesti, eivätkä laitteet aiheuta vaaraa. Hyvin suunnitellun sanotaan olevan jo puoliksi tehty, eikä tämä sananlasku ole suinkaan ihan tuulesta temmattu – etenkään kylppäriremontin yhteydessä! Kun kylppärin äänentoiston suunnittelee hyvin ja huolellisesti etukäteen, voi välttyä monilta ikäviltä yllätyksiltä – ja jopa säästää rahaa.

Myöskään laitteiden estetiikasta tai käytännöllisyydestä ei kannata tinkiä, sillä rumat tai tiellä olevat äänentoistolaitteet alkavat pian ärsyttää, etenkin, jos laitteiden asentaminen on alun perin ollut vain yhden perheenjäsenen haave ja toive. Esteettisesti näyttävät, käytännöllisesti asennetut äänentoistolaitteet nostavat niiden arvostusta ja usein käykin niin, että myös ne perheenjäsenet, jotka kenties ensin vastustivat äänentoistolaitteiden asennusta kylppäriin, alkavatkin nauttia laitteiden läsnäolosta ja arvostaa niiden tuomia viihdemahdollisuuksia. Musiikin lisäksi kylvyn tai suihkun aikana on nimittäin nyt mahdollista kuunnella myös esimerkiksi äänikirjoja tai podcasteja!