Hanki hyvät kuulokkeet ja nauti Äänikirjoja.fi-sivuston annista!

Äänikirjat ovat loistavaa viihdettä, sillä niitä voi kuunnella esimerkiksi kotitöiden lomassa. Näin ikäviltäkin tuntuvat velvollisuudet tuntuvat heti paljon kivemmilta, kun työn lomassa pääsee nauttimaan mukaansa tempaavista tarinoista! Tämä artikkeli pureutuu äänikirjojen, kuulokkeiden ja kaiuttimien maailmaan ja toivommekin, että äänikirjat tuovat artikkelimme innoittamana kivaa, pientä luksusta!

Panosta kuulokkeisiin ja kaiuttimiin

Hyvät kuulokkeet auttavat uppoutumaan tarinoiden pariin intiimisti ja muita häiritsemättä silloinkin, kun olet muiden ihmisten ympäröimä. Tästä syystä äänikirjoja.fi-sivuston annin lisäksi kannattaa panostaa myös hyviin kuulokkeisiin! Saatat nyt pohtia, mistä löydät hyvät kuulokkeet. Tämä ei onneksi ole vaikea tehtävä, sillä hyviä kuulokkeita löytyy nykyisin monista alan verkkokaupoista. Tilaamalla kuulokkeet netistä säästät aikaa, rahaa ja vaivaa ja teet ostoksesi koronaturvallisesti kotoa käsin.

Jos kodin akustiikka on kunnossa, voi hyvistä äänikirjoista toki nauttia kotona myös laadukkaiden kaiuttimien kautta. Näin parhaimmillaan koko perhe voi uppoutua samaan tarinaan ja siitä voidaan keskustella yhdessä tarinan loppuhuipennuksen tai jännittävän käännekohdan jälkeen. Hyvien kaiuttimien ei turhaan sanota olevan kannattava sijoitus! Oletko jo ehtinyt laittaa kotisi akustiikan koetukselle bileiden muodossa? Ehkäpä huomasit samalla, että kotisi äänitekniikassa on vielä parantamisen varaa ja nyt on aika pistää töpinäksi!

Hyödynnä Äänikirjoja.fi-sivuston anti

Kun kaipaat hyviä tarinoita, hyödynnä Äänikirjoja.fi-sivuston anti! Tällä sivustolla autetaan sinua löytämään vuoden 2022 paras äänikirjapalvelu, sillä sivustolla vertaillaan erilaisia vaihtoehtoja ja tarjotaan monien äänikirjapalvelusovellusten arvosteluja. Storytel on yksi suosituimmista äänikirjapalveluista ja se on saanut App Storessa hyvät arvostelut käyttäjiltään. Sen yleisarvosana App Storessa on nimittäin huimat 4,5 / 5. Storytelissa voit kuunnella tarinoita myös offline-tilassa ja tarjolla on mahdollisuus tehdä perhetilaus. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos perheestä löytyy useita hyvistä tarinoista nauttivia kuuntelijoita. Storytelia voi kokeilla maksutta 30 päivän ajan, minkä jälkeen sen käyttö maksaa noin kympistä noin 26 euroon kuukaudessa riippuen valitusta paketista.